ANĆELOTI PLANIRA PLJAČKU RIVALA: "Karamele" jure reprezentativca Engleske!

Autor:

Sport

14.12.2020

21:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Everton ne ostvaruje očekivane rezultate od dolaska skupocenog i trofejnog Karla Anćelotija na klupu, pa traže svaki mogući način da poboljšaju tim na polusezoni.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Karlo Anćeloti zahteva da mu klub dovede ili Alija ili Vinksa u januaru!

Novca vlasnik Evertona Farhad Moširi ima na pretek, voljan je i da ga troši, pa bi mogao da se odrekne poprilične svote kako bi u redove "plavaca" iz Liverpula doveo Delea Alija!

Reprezentativac "Gordog Albiona" nikako se ne slaže sa Murinjom, čak ga Portugalac izaziva i provocira kako bi ga "očeličio", pa bi volotilni veznjak mogao već u januaru da ode na pozajmici među "karamele", sa planom da na leto pređe i permanentno.

Nije poznato koliko se ovaj plan sviđa Murinju, ali je svakako najpametnija stvar za Alijevu karijeru, gledajući da pod "Specijalnim" ne dobija adekvatnu minutažu.

Ukoliko ovaj transfer ne uspe, Anćeloti i zamenu vidi u Totenhemu, pa bi mogao da proba da privoli Harija Vinksa na "Gudison park".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading