NE MOŽE BOLJE PO PARTIZAN: Novi BUM iz Španije!

Autor:

Sport

13.12.2020

17:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši igrač Partizana Umar Sadik i srpski internacionalac Nikola Maraš doneli su pobedu ekipi Almerije u 18. kolu Segunde protiv Malage 2:1.

RepublikaFoto: Starsport
Umar Sadik

U poslednjih osam prvenstvenih utakmica, Nigerijac je tresao mrežu čak pet puta, a to i te kako znači Partizanu koji može da profitira od njegovih igara.

Ovoga puta je doneo prednost ekipi Almerije u 11. minutu utakmice na asistenciju Viljealbe, međutim u trećem minutu nadoknade prvog poluvremena, Munjoz je poravnao rezultat.

U drugom delu igre je bilo dosta prilika na obe strane, a jedna je iskorišćena - i to od strane srpskog defanzivca Maraša koji je uspeo da pošalje loptu iza golmana i tako dovede Almeriju u poziciju da ostvari još jedan trijumf, treći u nizu.

 

Sve je bilo gotovo u 93. minutu kada je Ramazani potvrdio pobedu. 

Almerija tako nastavlja da prati u stopu vodeći dvojac, Espanjol i Majorku, koji za sada drže pozicije koje vode direktno u Primeru. Espanjol ima tri boda više, dok Espanjol žuri samo jedan bod, dok svi ostali iz Almerije nisu za sada opasni shodno tome da kasne po šest i više bodova.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading