ŠOK VEST IZ ITALIJE! Hoće li Mesi kao Maradona? Bivši igrač Barse najavio SPEKTAKULARAN TRANSFER!

Autor:

Sport

12.12.2020

13:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije mogao da prećuti.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Legende argentinskog fudbala - Leo Mesi i Dijego Armando Maradona

Bivši fudbaler Barselone Kevin Prins Boateng pozvao je Argentinca da pređe u Napoli, poput njegovog sunarodnika Dijega Armanda Maradone.

Momak iz Gane koji trenutno nastupa za Moncu savetovao je Lea da pređe na jug Italije, gde bi stekao status pravog božanstva.

- Mesiju se završava ugovor sa Barselonom, ali zar ne bi bilo sjajno da pozove Napoli i kaže im, 'evo me, dolazim? Znam da nikom ne dajete dres sa brojem deset, ali voleo bih da nosim tu Maradoninu 'desetku', igram godinu ili dve u Napoliju, bez novca, samo iz ljubavi - izjavio je Boateng.

Ovaj transfer bi bio uporediv sa Mardoninim koji je sedam godina nastupao za Napolitance, a osvojio je dve titule prvaka Italije i Kup UEFA.

- Bilo bi to kao na filmu. Morao bi na trener da ide helikopterom, jer bi ga ljudi pojeli od sreće što je tu. Zamislite tu priču, kako kaže, ' iz počasti prema Maradoni, dolazim da igram za Napoli'. Kakva bi to bila priča za ceo svet, ne samo fudbala, već uopšte? Bila bi to poruka, istorijskog značaja. Voleo bih da sam u Mesijevim cipelama. Želim da budem Mesi. Zvao bih predsednika Napolija i rekao mu tako nešto - zaključio je Kevin Prins Boateng.

Mesiju ugovor sa Barsom ističe na leto, a spekuliše se o prelasku u Mančester siti, PSŽ, ili pak povratku u domovinu.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading