ŽELIM POVRATAK NA "MARAKANU"! Joveljić progovorio o ČETVRTFINALU Lige Evrope i bacio "Delije" u TRANS!

Autor:

Sport

12.12.2020

13:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi centarfor bez dlake na jeziku.

RepublikaFoto: Starsport
Bivši napadač Crvene zvezde Dejan Joveljić

Dejan Joveljić je junak Volfsbergera! Bivši centarfor Crvene zvezde postigao je pobedonosni gol protiv Fejnorda za plasman Austrijanaca u nokaut fazu, a u razgovoru za "Mocartsport" izneo je očekivanja pred nastupajući žreb.

Jovelja je poručio da bi voleo da se sastane sa Crvenom zvezdom, ali ne pre četvrtfinala drugog po rangu evropskog takmičenja, a dodao je da silno želi povratak publike na stadion.

- Ostvarili smo važnu pobedu, najvažniju u istoriji kluba. Prošli smo grupnu fazu Lige Evrope i postigli neverovatan uspeh. Veoma sam srećan, posebno jer sam upravo ja bio strelac pogotka za pobedu koja će zauvek ostati ispisana zlatnim slovima u klupskoj arhivi. Sa ogromnim nestrpljenjem čekamo žreb u ponedeljak i naredne izazove - istakao je talentovani napadač.

Žreb za 1/16 finala Lige Evrope na programu je u ponedeljak.

- Pratim Zvezdu i zaista sam impresioniran rezultatima koje pravi. Uspela je da postigne kontinuitet u UEFA takmičenjima što je donelo neverovatan napredak klubu i domaćem fudbalu uopšte. Uspesima poslednjih godina stekli su značajnu poziciju na evropskoj sceni. Malo je falilo da se sastanemo u grupnoj fazi, šanse u završnici žreba su bile 50:50, ali je na kraju možda i bolje ovako. I jedni i drugi smo ostvarili veliki uspeh. Nadam se da ćemo se sresti, ali ne pre četvrtfinala. Redovno se čujem sa nekadašnjim saigračima iz Beograda. Crveno-beli zaslužuju uspehe koje ostvaruju i drago mi je što su na pravom putu - dodao je Joveljić.

Podsetimo, mladi reprezentativac Srbije ima 21 godinu, a u Volfsbergeru je na pozajmici iz Ajntrahta iz Frankfurta.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading