"DELIJE" U DELIRIJUMU: Stanković saopštio navijačima SJAJNU VEST pred evropsko PROLEĆE!

Autor:

Sport

11.12.2020

07:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uoči žreba za konaut fazu Lige Evrope.

RepublikaFoto: Starsport
Trener Crvene zvezde Dejan Stanković

Fudbaleri Crvene zvezde remizirali su sa Slovanom u Liberecu bez golova na "zatvaranju" grupne faze Lige Evrope, a trener crveno-belih Dejan Stanković još jednom je oduševio "Delije". 

Naime, Deki je poručio da je zadovoljan načinom na koji je ekipa odigrala grupnu fazu, a poručio je da će "sa otvorenim gardom" odigrati i na proleće u drugom po rangu evropskom takmičenju.

– Uživam u ovom rezultatu, u sklopu ove grupe, u kojoj imamo 11 bodova. Sada imamo Bačku, Metalac, kao i Rad u Kupu. Tri utakmice na ovaj paklen ritam. Kada dobijemo protivnika, polako… Ide pauza, pa jake pripreme. Nećemo se predavati, niti centimetar odustati. Idemo sa podignutim gardom, velikim poštovanjem, ali se nećemo predati – rekao je Stanković na konferenciji za novinare nakon poslednje utakmice u grupnoj fazi.

Strateg aktuelnog srpskog prvaka se potom detaljnije pozabavio "nulom" u Češkoj.

– Momci su fenomenalni. Uvek može bolje. Malkice smo olako shvatili utakmicu u prvom poluvremenu. Kada smo to shvatili, u drugom smo bili oni stari. Borba je bila do koske, kao da se odlučivalo ko prolazi. Čestitam Liberecu na fer fajtu i utakmici. Treću utakmicu za redom nismo primili gol i još jednom sve čestitke momcima – naveo je Dejan Stanković.

RepublikaFoto: Starsport
Detalj posle meča Slovan - Crvena zvezda

– Ovo je zasluga svih momaka koji u ovom ritmu izvlače više od maksimuma. Oni iz utakmice u utakmicu pokazuju da su pre svega veliki ljudi. Situacija nije bila sjajna, pratio nas je koronavirus, povrede…. Momci zaslužuju ovih 11 bodova – kazao je Stanković i dodao:

– Da ste nas pitali, ne znam, ali smo hrabro rekli da idemo na proleće. Drago mi je zbog toga što smo podigli lestvicu. Pokazali smo se jako, pošteno, odgovorno i u svakoj utakmici dali sve od sebe.

Žreb za šesnaestinu finala Lige Evrope održaće se u ponedeljak od 13 sati u Nionu. Upitan je kako će ekipa izdraži do zimske pauze.

– Na mišiće. Oni to imaju, izguraće oni to, 100 odsto verujem u njih. To je fenomenalna grupa, sklop momaka koji radi, bori se i ne odustaje. Izdržaćemo do kraja, sigurno – zaključio je Stanković.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading