SANOGO PAKUJE KOFERE? Zvezda već DOGOVORILA zamenu za Afrikanca!

Autor:

Sport

07.12.2020

14:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pitanje koje muči "Delije".

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaler Crvene zvezde Seku Sanogo

Defanzivnom vezisti Crvene zvezde uskoro ističe pozajmica iz Al Itihada, a kako prenosi "Mondo" moguća su tri scenarija oko sudbine afričkog igrača.

Naime, crveno-beli se moguodlučiti na otkup Sanoga, produžetak pozajmice, dok on ima opciju da izabere i novu sredinu.

Al Itihad ga ne želi, pre svega zbog godina (32), ali i visoke plate (oko 2,5 miliona evra). Upravo zbog zarade, ni on ne bi da raskida dogovorenu saradnju koja mu ističe tek na leto 2022. godine.

Što se tiče Zvezde, odluka je na treneru Dejanu Stankoviću. Od defanzivnih vezista, Deki na raspolaganju ima Njegoša Petrovića, ali moguća je njegova prodaja u inostranstvo već na zimu. U prvi tim biće prekomandovan vezni igrač iz Kenije, Ričard Odada, koji već neko vreme sa uspehom brani boje Grafičara.

Klub iz Ljutice Bogdana sada mora da preseče, angažovati nove snage, zadržati Sanoga ili dati šansu talentovanom Odadi...

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Pera

08.12.2020 10:29

Sanogo je prosečan igrač kakvih u srpskim klubovima ima dosta i to mlađih. Za platu od 2,5 miliona evra koliko dobija bolje je dati mladom Petroviću ili Nikoliću koji će se još razvijati a kasnije ih prodavati po 10 miliona evra nego ih sada davati u becenje da bi zadržali Sanoga.

posmatrac iz daleka

08.12.2020 12:22

Odkazak Sanogo-a je najvece zvezdino pojacanja ove jeseni /zime.

Marko

28.01.2021 12:46

NOVINARI STVARNO MUCE SRPSKI SPORT,NASLOVI ZA WC SOLJE...