FIFA razbesnela Grke pred baraž protiv Hrvata!

Sport

08.11.2017

08:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Grčka se nalazi u neočekivanim problemima pred duel baraža za Mundijal protiv Hrvatske, pošto je FIFA rešila da suspenduje Kostasa Manolasa iz veoma bizarnih razloga.

RepublikaFoto: twitter.com/Squawka News
FIFA nije progledala kroz prste Manolasu

Gostovanje na "Maksimiru" će gosti morati da pregrme bez jednog od najboljih fudbalera, defanzivca Kostasa Manolasa.

FIFA je rešila da kazni štopera "Helena" zbog kršenja sportskog fer-pleja, pošto su procenili da je Manolas namerno zaradio žuti karton pred duel protiv Gibraltara u kvalifikacijama, kako bi sa čistom beležnicom dočekao baraž duele sa Hrvatskom.

Svetska kuća fudbala prozrela je namere iskusnog defanzivca i rešila da ga pošalje na hlađenje za jedan susret baraža, pa će Grci imati veliku rupu u odbrani na vrućem gostovanju u Zagrebu.

"Nije mi jasno zašto su ga kaznili. Vodili smo 2:1 protiv Kipra i u takvim situacijama je uobičajeno da ekipe pokušavaju da 'ukradu' vreme i igrači zbog toga dobijaju žuti karton. Tako je i Manolas dobio žuti karton i nije igrao protiv Gibraltara, a sada ga FIFA četiri nedelje kasnije kažnjava zbog nečega što svi igrači rade - grmeo je selektor Grčke Mihael Skibe.

Susret između Hrvatske i Grčke na programu je u četvrtak od 20:45 na stadionu "Maksimir" u Zagrebu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading