MAGIČAN DERBI U MINHENU: Šest golova, i mnogo preokreta u remiju Bajerna i Lajpciga!

Autor:

Sport

05.12.2020

20:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Bajern Minhena remizirali su 3:3 sa Lajcpigom u derbi meču 10. kola Bundeslige.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Bajerna

Spektakularan meč je doneo puno zabave navijačima kraj malih ekrana, ali ne i promenu pozicija na tabeli, pošto su ova dva rivala prvoplasirani sa 23 i 21 bodom.

Bavarci su prvi, Lajpcig drugi, a Borusija iz Dortmunda ostala treća posle kiksa ranije tokom dana u meču protiv Ajntrahta u Frankfurtu (1:1).

Goleada u Minhenu otvorena je u 19. minutu kada je Kristofer Nkunku pobegao odbrani domaćina, obišao istrčalog Manuela Nojera i pogodio praznu mrežu. Međutim, Bajern je preokrenuo sa dva gola za samo pet minuta.

Najpre je prelepim pogotkom izjednačio Džamak Musiala, koji je u igru ušao u 25. minutu umesto povređenog Havija Martinesa. Potom se u listu strelaca upisao i Tomas Miler. Bila je to sjajna akcija Bavaraca.

 

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

Ali, već u sledećem napadu Lajpcig je izveo svoju akciju iz udžbenika i poravnao na 2:2. Tim rezultatom se otišlo na veliki odmor, a posle tri minuta igre u nastavku novi šok za šampiona. Anhelinjo je centrirao sa leve strane, a Emil Forsberg se "poklonio" i doneo drugo vođstvo gostima u Minhenu. Od tog momenta Bajern je napadao i u 75. minutu konačno stigao do 3:3, što je verovatno najrealniji rezultat večerašnjeg susreta. Strelac izjednačujućeg pogotka je bio Tomas Miler.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading