"Danas ćeš ga dati, danas je tvoj dan!"

Autor:

Sport

05.12.2020

19:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Partizana Nikola Štulić rekao je posle današnjeg pobedničkog gola protiv Čukaričkog, da će nastaviti da radi još jače i da se nada da će crno-beli nastaviti da pobeđuju.

RepublikaFoto: Starsport
Štulić postigao prvenac

- Naporno sam radio, trenirao sam za ovo, ovo mi je bio san i drago mi je što sam ga ostvario. Nastaviću još jače da radim i da se namećem treneru- rekao je Štulić posle utakmice.

Fudbaleri Partizana pobedili su na svom terenu Čukarički sa 1:0, a strelac tog gola bio je upravo Štulić u 86. minutu. Bio je to njegov prvi gol u seniorskoj karijeri.

- Igrao sam u omladinskom pogonu, čekao sam šansu i došla i drago mi je što sam je iskoristio- rekao je Štulić.

Na pitanje šta su mu trener Aleksandar Stanojević i stučni štab rekli pre ulaska u igru, Štulić je rekao: "Danas ćeš ga dati, danas je tvoj dan".

 

On je dodao da su mu saigrači čestitali posle utakmice.

- Vidim da im je svima drago. Mi smo jedna ekipa, dobra je hemija medju nama. Drago mi je što smo napravili ovaj niz i nadam se da ćemo nastaviti sa pobedama- rekao je Štulić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading