PUKLA BRUKA: Trese se Italija ZBOG AFERE - Kristijano Ronaldo posle meča saznao ŠOKANTNE VESTI!

Autor:

Sport

05.12.2020

19:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dok je Kristijano Ronaldo igrao meč Juventusa protiv Torina, pojavila se šokantna informacija koja se tiče njegove porodice.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kristijano Ronaldo i Georgina Rodrigez

Otkriven je nelegalan posao Kristijanovog brata zbog čega je ovaj upao u velike probleme sa zakonom.

Hugo Dinarte Aveiro je brat jednog od najboljih fudbalera današnjice, a kako prenose italijanski mediji, on je prodavao specijalne dresove "Adidasa" koji je trebalo da budu uništeni.

Tamošnji mediji tvrde da je Aveiro pod istragom zbog švercovanja 13.000 dresova.

Aveirova kompanija "Musara" je u velikom problemu jer je preprodavala dresove koje je torinska kompanija "Pegaso" napravila sa posebnim "CR7" logotipom. 

Svi ovi dresovi koštali su oko 500.000 evra, a "Musara" je nakon određenog vremena došla do zaključka da proizvodnja tih dresova nikada uopšte nije ni bila odobrena.

Od proizvođača je bilo traženo da dresovi budu uništeni po ceni od četiri dolara po komadu, da bi nakon svega, iz "Pegasa" ugledali te iste dresove u muzeju Kristijana Ronalda. I tada je nastao čitav problem.

Dresovi nisu bili uništeni, već su bili prodavani po ceni od 40 evra po komadu! "Pegaso" je tužio firmu Kristijanovog brata, zbog čega bi Aveiro mogao da bude ozbiljno kažnjen.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading