SRBIJA MOŽE DA ODAHNE: Stanković REŠIO goruće pitanje reprezentacije!

Autor:

Sport

05.12.2020

11:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uoči kvalifikacija za Mundijal.

RepublikaFoto: Starsport
Trener Crvene zvezde Dejan Stanković

Odlično funkcioniše odbrana Crvene zvezde ove jeseni, naročito u Ligi Evrope. Crveno-beli su primili tek četiri gola u pet mečeva grupne faze, a jedan od najzaslužnijih za podvige čete Dejana Stankovića je desni bek Milan Gajić.

U februaru će se navršiti dve godine od kako se defanzivac vratio u Beograd iz Bordoa, a čini se da je tek u nekoliko poslednjih meseci uhvatio pravi ritam. Pored čvrstine pozadi, u potpuno se uklopio u Dekijeve zahteve kada je u pitanju ofanziva po boku, a upisao je čak 23 nastupa u svim takmičenjima, uz po dva gola i asistencije.

RepublikaFoto: fkcrvenazvezda
Igra sve bolje u crveno-belom dresu - Milan Gajić

Gajić (24) bi mogao, ukoliko nastavi sa odličnim igrama, da se ustali po desnom boku i u reprezentaciji Srbije, gde je ova pozicija deficitarna još od perioda kada je prošao fudbalski zenit bivšeg kapitena "orlova" Branislava Ivanovića. Kvalifikacije za Mundijal počinju u martu, a videćemo da li će šansu dobiti "zlatni orlić" sa Novog Zelanda...

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading