U Barseloni SVE LUĐE iz dana u dan: Predsednik NAPAO MESIJA, smatra da je KLUB OPLJAČKAN!

Autor:

Sport

04.12.2020

08:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rasulo u Barseloni toliko dugo traje da sada već deluje kao da je to njihova nova svakodnevnica, pa ni ne čudi izjava privremenog predsednika o najvećoj zvezdi kluba.

RepublikaFoto: Tanhug/AP
Leo Mesi

Katalonski klub trenutno je bez predsednika, pa tu dužnost obavlja Karlos Tuskec, koji smatra da je Mesijev potencijalni odlazak potpuno pogrešno "hendlovan".

Ukoliko se ne sećate, Mesi je prošlog leta bio na granici da napusti klub, ali je tu totalnu katastrofu sprečio sada već bivši predsednik Bartomeu, istakavši da Argentincu neće dati raskid ugovora, već da će ko kod bude hteo Mesija morati da plati 700 miliona evra.

- Gledano sa finansijske strane, Mesi je morao da bude prodat prošlog leta - Smatra Tuskec.

Kako kaže, klub je mogao finansijski da se konsoliduje na duže staze u ovim teškim vremenima od tog transfera, ali to nije učinio, već je naterao nezadovoljnog Mesija da ostane, pa sada svedočimo o rezultatima te odluke.

- Jednostavno, imalo je previše smisla. Skinuli bi jednu od najvećih plata na svetu sa grbače, zaradili bi stotine miliona evra na konto tog transfera, pa ne bi morali da strepimo u ovim teškim vremenima. Nažalost, to nije nešto o čemu ja odlučujem, već treneri, pa sada njih krivite ako niste zadovoljni - oštar je Katalonac.

 

 

 

Tuskecova želja još uvek bi mogla da se ostvari, posebno kada bude shvatio koliko ga trenutni predsednik ne poštuje.

- La Liga uskoro uvod limit na plate, tako da ćemo tek muku mučiti sa platama. Ne razumem proces donošenja odluka u minulom periodu - zaključio je pretendent za budućeg predsednika Barselone.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading