U Ligi Evrope SVUGDE PRŠTALO OSIM U BEOGRADU!

Autor:

Sport

03.12.2020

22:42 >> 08:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hofenhajm i Crvena zvezda odigrali su jedini meč bez golova u ovom kolu drugog po jačini takmičenja u Evropi.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
AZ Alkmar - Napoli

U nastavku Lige Evrope bilo je bombastično.

Počnimo od Arsenala, koji je sa 4:1 savladao Rapid iz Beča. Tobdžije su bile sjajne od starta do finiša, pa su se u strelce upisali i neki manje poznati igrači poput Pabla Marija u 18. minutu, odnosno Smit-Roua u 66. minutu. Ostala dva pogotka dali su Lakazet u 10. i Nketija u 44. minutu, dok je za rapid Kitagava postigao gol u 47. minutu.

 

 

Roma je bila dominantna protiv Jang Bojsa, pa je golovima Majorala u 44, Kalafiorija u 59. i Džeka u 81. minutu obezbedila tri boda. Za Švajcarce jedino je pogodio Nsame u 34. minutu.

 

 

Treći meč u večernjem programu odigran je između AZ Alkmara i Napolija, pa je holandski sastav iznenadio Italijane, odigravši hrabro i otevši im bod.

Za AZ gol je postigao Martins Indi u 54. minutu, doke je za Napoli Dries Mertens pogodio u 6. minutu.

Benfika se poigrala sa Lehom iz Poznanja na putu ka 4:0, pa su mrežu Poljaka tresli i Vertongen, i Nunjez, i Pici i Vajgl.

Granada i PSV odigrali su krajnje dosadan meč, pa su Holanđani pobedili pogotkom Malena u 38. minutu.

Molde i Dundalk dali su nam uvid u manje pristupačne lige sveta, pa su odigrali uzbudljivu utakmicu koju su Norvežani dobili 3:1.

Na "Alijanc ArenI" u Nici bilo je još uzbudljivije, ali je domaćin posle velike borbe ipak kapitulirao poritv Leverkuzena.

Nemci su trijumfovali 3:2, a golove su postigli Dijabi u 22, Baumgartlinger u 51, a potencijalno pojačanje Zvezde Aleksandar Dragović u 32. minutu. Za Nicu pogađali su Kamara u 26. i Ndoje u 47. minutu.

 

 

Omonija je pokazala da postoji razlog zašto je savladala Zvezdu pobedivši i PAOK rezultatom 2:1.

Kakulis je otvorio konto u 9. minutu, ali mu je Colis odgovorio u 39. Pobednički pogodak dao je Gomez iz penala u 84. minutu.

Rendžers i Standard takođe su odigrali zanimljiv meč. Četa Stiva Džerarda pobedila je 3:2 posle golova Goldsona, Tavernijea i Arfilda, dok su za Belgijance pogađali Lestijene i Kop.

 

 

Hrvatsk Rijeka iznenadila je mnoge uzevši bod Sosijedadu. Španci su sa njima odigrali 2:2, a naše komšije čak su i povele pre nego što ih je favorit sustigao.

 

 

 

Poslednji meč na programu bio je Slavija Prag protiv Hapoela Bir-Ševe. Česi su bez probleme savladali Izraelce sa 3:0, a golove su postizali Sima u 31, Stančiu u 36. minutu, dok je Tvito dao autogol.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading