KAKAV KRALJ: Snup Dogov NAJNOVIJI BIZNIS prosto će vas ODUŠEVITI!

Autor:

Sport

03.12.2020

17:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snup Dog poznat je kao veliki poštovalac mnogih sportova, pa će te ga neretko zateći kako komentariše UFC ili NBA. Ipak, izgleda da se toliko dobro proveo kao komentator tokom borbe Tajsona i Roja Džonsa, da sada želi da se boksu posveti u potpunosti!

RepublikaFoto: youtube.com/gartola tops
Snup Dog

Sama pojava Snup Doga potpuno je urnebesna, a kada se još posluži "sensimiljom" i gleda nešto što voli, poput bitke dve legende kojoj smo prisustvovali prošli vikend, čovek postaje genije.

Toliko se dobro proveo američki reper tokom ovog bokserskog spektakla, da sada želi da kupi svoju promociju kako bi se njim bavio svakodnevno!

RepublikaFoto: twitter.com/printscreen
Snup Dog toliko se dobro proveo komentarišući boks, da sada kupuje svoju promociju!

Kako prenose mediji iz Amerike, Snup, iliti Kelvin Kordozar Brodus Džunior kako mu glasi pravo ime, planira da kupi promociju koja se zove "Fajt klab" (klub za borbe).

Iako nije poznato ko će se tačno boriti za ovu promociju, jasno je da će gospodin Dog biti glavni komentator.

Partner će mu biti "Triler", platforma za strimovanje koja je prenosila tuču legendi boksa, a prvobitni plan je da godišnje organizuju pet do osam tuča.

Logično, nastupi svetskih muzičkih zvezda ispunili bi vreme između borbi, pa sve ovo deluje kao početak jednog dugog i berićetnog partnerstva.

- "Fajt klab" trudiće se da spoji poznate iz raznih pozadina, uključujući i zvezde društvenih mreža i sporta, muzike, televizije i filma kako bi boksu dali novi život, ujedno pružajući i podršku mladih i talentovanim bokserima - napisali su na stranici ove organzicije.

 

 

 

Od muzike, do odeće, preko svog brenda marihuane, Snup Dog uspešan je u svemu čega se lati, pa bi uskoro mogli ponovo da se cerekamo dog legendarni umetnik komentariše borbe na najbolji mogući način.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading