PREDRAG MIJATOVIĆ ZAGRMEO: Ovo je KATASTROFA, Zidan ne utiče dobro na igrače!

Autor:

Sport

02.12.2020

21:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši fudbaler Real Madrida Predrag Mijatović kritikovao je igru tima trenera Zinedina Zidana posle poraza od Šahtjora u Ligi šampiona 2:0.

Predrag Mijatović

- Ovaj Real je tim oko kog sa razlogom ima mnogo sumnji i koji ne može da odigra 90 minuta. Drugo poluvreme je bilo katastrofalno, ne samo na ovoj utakmici, već na većini ove jeseni. Većina igrača ne zna šta treba da radi na terenu. Onaj povratak u Menhegladbahu je rezultat inicijative pojedinaca i individualnih kvaliteta, osim meča sa Interom, ekipa uglavnom nije znala šta treba da radi- rekao je Mijatović.

Mijatović smatra da ovaj Real nije dobar ni ofanzivno ni defanzivno.

- Efikasnost pred golom očigledno nedostaje, a naročito protiv ekipa koje se brane. U odbrani ima igrače koji ne mogu da odgovore zadacima i taktički nisu spremni. Takođe, utisak da je da Zidan ne utiče dovoljno na svoje igrače i promenu igre nakon poluvremena, kada bi trebalo da dođe do reakcije- istakao je.

Mijatović je pružio podršku treneru Zinedinu Zidanu.

 

- Sada znaju da ne smeju da podbace, ni u ligi ni u Ligi šampiona, iako imaju još mnogo utakmica. To je prilika da preokrenu stvari. Do sada, Real nije pronašao svoj ritam i sigurno da može samo da igra bolje- naglasio je Mijatović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading