(VIDEO) POTRESNO! Majka stradale Katarine: Nikola je bio drogiran, ali su to zataškali

Autor:

Hronika

02.12.2020

21:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Ivanković majka Katarine Ivanković iz Petke kod Lazarevca koja je poginula 9. avgusta prošle godine kada se bmw smrti na Ibarskoj magistrali zakucao u daciju valjevske registarcije, kada je poginulo još troje ljudi, šokirana je visinom danas izrečene prvostepene kazne Nikoli Mihailoviću.

RepublikaFoto: republika
Majka nastradale Katarine - Maja Ivanković

Suze, tugu, očaj i bes pomešane sa bespomoćnošću nesrećna majka nije mogla da sakrije i još u sudnici se slomila i rasplakala. Njena majka, Katarinina baka je bila agresivnija pa je još u sudnici počela da negoduje "Ubico, gde ce ti dusa? Sta ćes sad?Ubio si nam decu monstrume- vikala je ozlojeđena žena iz bola za neprezaljenom unukom. 

Po izlasku iz suda Katarinina majka je rekla da je presuda Nikoli Mihailoviću skandalozna i da ne može da se pomiri sa njom jer je njena ćerka trebalo da živi i da oženi brata tog leta, a ne da zauvek nestane zbog bahatog dečka kojeg je površno poznavala. 

 

 

 

- Moja Katarina je drugi put u životu videla tog Nikolu tada u izlasku jer se njena drugarica zabavljala sa njim, a ne ona kako je advokatica Dragaš pogrešno rekla. Moja ćerka je imala momka, a te proklete noći je drugarica pozvala na piće odakle se nije vratila- prica krhka žena dok brise suze.

Maju Ivanković boli i što je njan ćerka uopšte došla u situaciju da sedne u kola sa Mihailovićem jer je o njemu posle nesreće čula da je narkoman i diler droge. Na početku istrage rečeno je da je Nikola u trenutku nesreće bio pod dejstvom alkohola, kao i narkotika. Kazu da je diler i to je lako saznati jer smo mi iz malih mesta gde se sve o ljudima zna.

Inspektor Aca pričao da je BMW išao brže od 220 na sat

 - Inspektor Aleksandar Milosavljevic ili Milovanovic, nisam sigurna kako se preziva, ali znam da ga zovu ga Aca, objasnio je te noci na uviđaju kada smo otišli po stvari, da je Mihailovic vozio od 220 do 240, nikako manje -  priča uznemirena žena. Njen sin se nadovezuje:

- Veštaci su korumpirani, kao i svi ostali,  i ja sam to znao pa sam očekivao da će presuda biti ovako sramna. Nema govora o brzini koja je napisana. 

Foto: republika
Majka, baba i brat nastradale Katarine

Veštaci nisu hteli da izadju na teren i da se uvere da je bmw morao da ide mnogo brže jer svako ko je isao tom deonicom  zna da je mogao da se zaustavi u svakom momentu ako se kretao 100 na sat. Problem je sto je svima jasno, cak i laicima koji su videli snimak da je on isao duplo brze od najmanje brzine koju su oni naveli. Mihailovic se kretao sigurno vise od 200 na sat-. 

Međutim, to je brzo prestalo da se spominje, zataškalo se - u jednom dahu priča Ivankovićka  i nastavlja dalje:

Njegova majka se stvorila na mestu nesreće proklete noći za deset minuta i uzela je torbicu u kojoj smo sigurni da je bila droga. Sklonila je dokaze sa lica mesta. Iz auta je uzela i telefon moje poginule ćerke, pa ga je zasedam dana poslala po nekom drugu dece kada je čula naše pretnje da će telefon biti pronađen preko lokatora-. 

 

 

 

Užasno potresne slike Maji je prepričala rođena sestra koja je sa hitnom pomoći stigla na lice mesta kobne noći i zatekla beživotno telo sestričine Katarine.

- Moja sestra je kao lekar te proklete noći bila na dužnosti i došla je na lice mesta i ona ih je pronašla, tako da znamo da je Nikola pokušao da pobegne iako je napravio takvu tragediju i ćitave porodice zavio u crno- rekla je Maja.  

Majka vozača dačije ima poruku za veštake u slučaju 

Marija Savatić, majka stradalog dvadesetdvogdisnjeg taksiste iz Valjeva Aleksandra Savatića koji je poginuo na licu mesta, a koji je prema navodima iz presude doprineo nesreći, ostala je zatečena. Ona se  javno  upitala kako su stručnjaci Saobraćajnog fakulteta mogli takav zaključak da donesu. 

Foto: republika
Majka stradalog taksiste - Marija Savatić

-Pitam se imaju li decu ti vestaci. Kako su pravedno radili neka se vrati njima i njihovim porodicama. Ako zivot nase dece vredi po godinu dana zbog jednog monstruma koji je vozio preko 200, ja nemam reci. Inspektor u Beogradu mi je rekao da za 30 godina karijere nije video da je neko tako brzo vozio kao ovaj monstrum. On nije vozio, leteo je kao raketa. Moj sin je vozio polako i pre ukljucenja je osmotrio situaciju, laz je da je bilo drugacije. Oni su i snimak izmenili jer sa na prvom videlo sve mnogo bolje- rekla je nesrećna žena. 

Porodice poginulih smatraju da pravda nije zadovoljena i da je optužnica morala biti opširnija.

-Nepojmljiva stvar je ta što se nigde ne spominje Stefan Matović koji je vlasnik bmw i koji je čoveku u takvom stanju dao da sedne u njegov auto. Gde je njegova odgovornost kao vlasnika vozila koje je ubio cetvoro ljudi - pita majka stradale devojke.  

Nju boli, kako tvrdi, i to što sud nije utvrdio realnu brzinu kojom se Mihailović kretao, nego se spekulise sa mnogo manjom cifrom.

- Laž je da se Mihailovic kretao 117 na sat jer je decko koji je sa njima bio te noci i koji je svojim autom isao iza njih, ispričao posle nesreće više puta da je on vozio 170 na sat, a da je Mihailovic morao da se krece preko 200 jer ga nigde na vidiku nije imao- zaključila je neutešna majka. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading