NIKADA NE BISTE POGODILI: Pored Bajerna, samo još OVAJ nemački klub je pobedio Zvezdu na "Marakani"!

Autor:

Sport

02.12.2020

19:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

A bilo je toliko mečeva.

RepublikaFoto: Starsport
Duel Crvena zvezda - Bajern u Ligi šampiona

Fudbaleri Crvene zvezde u četvrtak od 18:55 časova dočekuju Hofenhajm u 5. kolu grupe L Lige Evrope, a tradicija govori da aktuelni srpski šampion ima dosta uspeha u okršajima sa nemačkim klubovima.

Istorijski, na "Marakani" su od bundesligaša uspela da trijumfuju samo dva tima i to minhenski Bajern i Borusija iz Mehengladbaha.

Bavarci su pobeđivali 2007. godine u dramatičnom meču grupne faze drugog po rangu evropskog takmičenja (3:2), kao i novembra prošle godine u sklopu Lige šampiona kada je Robert Levandovski imao veče iz snova (0:6).

Pored Bajerna, Borusija je pobedila Crvenu zvezdu davne 1977. godine i to minimalnim rezultatom, dok je u Nemačkoj bilo 1:1.

Podsetimo, na "Rajn-Nekar areni" bilo je 2:0 za Hofenhajm, a duel u četvrtak može nam dati odgovor na pitanje ko će put nokaut faze Lige Evrope sa prve, a ko sa druge pozicije u grupi.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading