ZVEZDA OVO MORA DA ISKORISTI: Hofenhajm sa DRUGIM timom dolazi u Beograd!

Autor:

Sport

02.12.2020

13:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde u četvrtak od 18:55 dočekuju Hofenhajm u okviru 5. kola grupne faze Lige Evrope.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Crvene zvezde

Biće ovo duel koji će odlučiti pobednika grupe, ali i pored toga Nemci u Beograd stižu sa drugim timom, pa šanse za trijumf Zvezde vrtoglavu rastu.

Ekipa koju predvodi Sebastijan Henes ima katastrofalne rezultate u Bundesligi, zbog čega će protiv Zvezde šansu uglavnom dobijati drugopozivci.

Nemački mediji najavljuju ogroman broj izmena u sastavu Hofenhajma. U Beogradu neće biti Andreja Kramarića, Štefana Poša, Kevina Akpogume, Rajana Sesenjona, Baumgartnera, Samasekua i Griliča. Od glavnih igrača iz manevra treba očekivati Denisa Gajgera, ali praktično samo zbog toga jer je pocrveneo protiv Majnca pa ga čekaju tri utakmice pauze.

Prema najavama, Hofenhajm bi sutra na stadion Rajko Mitić trebalo da istrči u formaciji 3-5-2 i sastavu: Bauman - Adams, Fogt, Nortvajt - Skov, Gaćinović, Rudi, Gajger, Adamjan - Bajer, Belfodil.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading