NAJAVLJUJU GA KAO MARADONU: Baloteli ima novi klub!

Autor:

Sport

30.11.2020

20:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čini se da Mario Baloteli konačno zna gde će nastaviti karijeru.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mario Baloteli

Sportski direktor Vasko da Game Fabio Kordelja izjavio je da je slavni brazilski klub postigao dogovor sa italijanskim napadačem Mariom Balotelijem, koji je od odlaska iz Breše slobodan igrač.

- Balotelli želi da dođe kod nas. Vasko je drugi najtrofejniji klub na svetu posle Real Madrida. Mislim da Mario ovde neće da pravi gluposti, već je dostigao mentalnu zrelost - rekao je Kordelja i nastavio:

- Zasad ne možemo zvanično da objavimo transfer, ali pregovarali smo, razmenjivali mejlove. Sve smo već dogovorili, ostale su formalnosti. Nadam se da ćemo do 15. decembra potpisati ugovor. Vasku je potreban igrač poput Balotelija, a Mariju je potreban klub kao što je Vasko da Gama. Za navijače našeg kluba on će biti poput Maradone.

Tridesetogodišnji fudbaler karijeru je počeo u Lumecanu, a kasnije je bio član Intera, Mančester Sitija, Milana, Liverpula, Nice, Marseja i Breše.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading