NEREALNE SCENE U ŠPANIJI: Neću da stojim mirno u njegovu čast, ON JE BIO PEDOFIL I SILOVATELJ!

Autor:

Sport

30.11.2020

08:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maradona jeste bio legenda na fudbalskom terenu, ali njegovu ružnu prošlost van njega neki ni posle smrti ne zaboravljaju...

 

RepublikaFoto: twitter.com/printscreen
Protest Paule Dapene

Takav je slučaj i sa Paulom Dapenom, koja je uzburkala čitavu sportsku javnost potezom na u utakmici između njenog Vijahesa Interijasa i Deportiva la Korunje.

Kako je naloženo iz svetske kuće fudbala, na svim terenima oko sveta trebao bi da se poštuje minut ćutanja kako bi se odala poslednja počast kultnom Argentincu, ali se to njoj nimalo nije svidelo.

Dok su svi ostali stajali mirno i gledali ka terenu, Paula se okrenula i sela na travu, okrenuta leđima prema slici Maradone.

 

 

Ovo je bio njen vid protesta protiv Maradonine burne prošlosti, pa je "El Pibea" najtrašnije osudila.

- Neću stajati mirno za silovatelja, pedofila i zlostavljača, nego ću se sesti i okrenuti leđa. Da bi se neko smatrao velikim igračem, mora pre svega da bude dobar čovek i da ima vrline važnije od veština s loptom - istakla je ona, otkrivši motiv iza svog protesta.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Izgleda da nisu baš svi Maradoni oprostili burnu prošlost...

Potom je progovorila o neravnopravnosti u svetu.

- Pre nekoliko dana, kada je bio Dan eliminacije rodnog nasilja, ovakvi gestovi se nisu pravili. Ako tada žrtve nisu dobile minut ćutanja, ja neću to da radim za zlostavljača - jednostavno je objasnila Dapena.

 

 

 

Maradonu izgleda progone demoni čak i posle smrti...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading