ALARMANTNA SITUACIJA U ŠABAČKOJ MAČVI: Igrači izbačeni iz stanova hteli da spavaju na stadionu!

Autor:

Sport

30.11.2020

04:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mačva iz Šapca nalazi se u teškoj finansijskoj situaciji, a otkako je Ivica Kralj napustio mesto predsednika problemima nema kraja. Prvi je o haosu u klubu digao glas trener Dragan Aničić (50), koji je otvoreno govorio o situaciji u kojoj se superligaš nalazi.

RepublikaFoto: Starsport
FK Mačva

- Obećao sam pre izvesnog vremena da ću prestati da pričam o nedaćama koje nas već dugo vremena prate i da ću se fokusirati isključivo na teren i zbivanja na njemu, ali sam, igrom slučaja, primoran da to prekršim. Umesto da nam se situacija poboljšava, nama je iz nedelje u nedelju sve gore i gore. Pre dva dana zbog neplaćenih stanarina neki prvotimci su ostali bez stanova i tražili su da ih smestimo na stadionu. To me je baš ganulo, pre svega kao čoveka, a ne kao trenera. Koliko god sam bio iznerviran time, toliko sam i ponosan koliko su ti mladi ljudi spremni da se žrtvuju za zajednički uspeh - rekao je strateg crveno-crnih.

On je istakao da je teško pričati o uspesima i rezultatima kada nemate uslove za rad.

- Kada u najvišem rangu nemate obezbeđene elementarne uslove, teško je pričati o igri i rezultatima. Doduše, imamo neka obećanja da će se sve popraviti, ali za sada sve ostaje na tome - zaključio je Aničić.

 

Mačva se bori koliko može, a trenutno je pretposlednja na tabeli Superlige Srbije sa 11 bodova posle 16 utakmica, a minulog vikenda je u Šapcu pobedila Inđiju sa 3:0.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading