SAVLADALE GA EMOCIJE: Stanković poslao MOĆNU poruku "Delijama" posle Genta!

Autor:

Sport

26.11.2020

20:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

A, imao je šta da poruči i igračima.

RepublikaFoto: Starsport
Trener Crvene zvezde Dejan Stanković nakon trijumfa nad Gentom u Belgiji

Dejan Stanković, trener Crvene zvezde, posvetio je pobedu nad Gentom u 4. kolu grupe L Lige Evrope (0:2) igračima koji nisu mogli da nastupe u Beligiji, zbog problema sa zdravljem ili suspenzije.

- Ponosan sam na momke, ovo je pobede za naše fudbalere koji su ostali u Beogradu. Ništa od ovoga ne bi bilo da momci nisu ušli u utakmici maksimalno skoncentrisani - rekao je Stanković, a zatim dodao:

- Postoje mečevi kao što je ovaj, gde se ne uživa u lepoti, gde se igra na rezultat, a mi smo to postigli.

Crvena zvezda je na korak od evropskog proleća, ali Deki je miran.

- Na dobrom smo putu, ali ništa još nije gotovo, nećemo spuštati gard do kraja. Ovo je ekipa za velika dela - istakao je Dejan Stanković.

Podsećanja radi, posle četiri runde, Hofenhajm ima 12, Zvezda devet, a Slovan tri boda u grupi L, dok je Gent na začelju tabele, bez osvojenih poena. Nardenog četvrtka na "Marakanu" stiže bundesligaš, a na tom susretu će se lomiti koplja oko prvog mesta u grupnoj fazi pred nokaut fazu takmičenja.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading