MAĐRIĐANI "NAVUČENI" NA SRBE: Jedan "ORAO" NA IZLAZNIM VRATIMA, a DRUGI STIŽE U KRALJEVSKI KLUB!

Autor:

Sport

25.11.2020

18:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Real Madrid kao da ne zna šta da radi bez Srbina u ekipi, pa sada očajnički pokušava da se dokopa još jednog momka iz naše države.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Real Madrid interesuje se za još jednog reprezentativca Srbije!

Luka Jović nažalost se nije snašao od letošnjeg prelaska iz Ajntrahta, pa deluje kao da su mu dani u glavnom gradu Španije odbrojani.

Predsednik kluba Florentino Perez prilikom njegovog dovođenja odrekao se čak 60 miliona evra, pa njegovom prodajom sada želi da finansira dovođenje novog reprezentativca Srbije.

U pitanju je Sergej Milinković-Savić, koji u dresu Lacija poslednjih sezona gospodari Serijom A.

Kako prenosi španski "Don Balon", Luka Modrić više ne ispunjava kriterijume u Realu, pa Srbina vide kao idealnu zamenu Hrvatu.

Luka Modrić postao je suvišan u Realu, pa žele da ga zamene SMS-om

Popularni "SMS" ima ugovor sa Rimljanima do 2024. godine, pa ne deluje kao da će predsednik kluba Klaudijo Lotito jeftino da ga proda.

Pred pandemiju on je tražio preko 100 miliona evra za Sergeja, tako da mu je trenutno realna cena negde između 60 i 80 miliona.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Sergej Milinković-Savić koštaće Madriđane minimum 80 miliona evra

Perez nikada nije bio čovek koji se ustručava da za kvalitet "odreši kesu", pa nije nerealno da bi sledeće sezone mogli da vidimo još jednog Srbina na "Santijago Bernabeu".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading