ZVEZDINA LEGENDA BACILA "DELIJE" U TRANS: Brutalno POJAČANJE na zimu STIŽE na "Marakanu"!

Autor:

Sport

25.11.2020

16:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije mogao da prećuti.

RepublikaFoto: Starsport
Stadio Crvena zvezde u Ligi Evrope

Proslavljeni as Crvene zvezde Milenko Aćimović rekao je za "Mocartsport" da će dolazak štopera Aleksandra Dragovića biti veliko pojačanje za četu Dejana Stankovića.

Podsećanja radi, naš portal je prvi najavio dolazak austrijskog reprezentativca u Ljutice Bogdana, a prva reakcija Aćimovića bila je jasna.

- Bilo bi sjajno da on dođe u Zvezdu - istakao je Aćimović i dodao:

RepublikaFoto: Starsport
Dragović u dresu sa nacionalnim grbom

- Jako ga se dobro sećam. Nije to nikakva naknadna pamet, ali posle nekoliko treninga u prvom timu Austrije iz Beča videlo se da će da napravi ozbiljnu karijeru. I to na top nivou. Bio je klinac, ali igrač sa ozbiljnom radnom etikom. Stalno je hteo da se usavršava... On je bio talenat prve klase, bez izraženih mana. Da tako kažem i tada je bio opčinjen Zvezdom. Voleo j taj klub, kao što ga verovatno voli i danas. Sad je još stekao veiko iskustvo. Takvi igrači su potrebni Zvezdi, jer se stalno jure trofeji - jasan je Aćimović.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading