NEMCI BRUJE O ZVEZDINOJ METI: Da li je Dragović OTEŽAO POSAO crveno-belima?

Autor:

Sport

23.11.2020

10:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon priča da je Crvena zvezda sve bliže da dogovori dolazak štopera Bajer Leverkuzena Aleksandra Dragovića, reprezentativac Austrije je ponovo u centru zbivanja.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Levandovski vs. Dragović

Ovoga puta razlog za to je pobedonosni pogodak koji je Dragović postigao na gostovanju Leverkuzena Arminiji Bilefeld (2:1).

Defanzivac srpskog porekla je bio strelac za trijumf u 88. minutu meča, čime je dodatno privukao pažnju nemačkih medija.

Zbog toga ga je "Kiker" izabrao u idealan tim kola Bundeslige, stavivši ga u odbranu sa Emreom Džanom iz Borusije Dortmund i Markom Fridlom iz Verder Bremena.

Dragović je bio heroj Leverkuzena, pa je meta Crvene zvezde u predstojećem prelaznom roku sada sve više na glasu.

Tim 8. kola Bundeslige izgleda ovako:

 

Nojer (Bajern) - Džan (Dortmund), Dragović (Leverkuzen), Fridl (Verder) - Boetijus (Majnc), Egestajn (Verder), Nojhaus (Gladbah), Gereiro (Dortmund) - Mateta (Majnc), Holand (Dortmund), Gonzalez (Štutgart).

Još ranije se pominjalo da je i Ajntraht iz Frankfurta zainteresovan za Dragovića, a nemački mediji su pisali da bi reprezentativac Austrije želeo da dođe u Crvenu zvezdu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading