RUSI ZNAJU NEŠTO ŠTO MI NE ZNAMO: Ni Piksi, ni Miloje - evo ko menja Tumbakovića na klupi Srbije!

Autor:

Sport

20.11.2020

20:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši trener Crvene zvezde Miodrag Božović prvi je kandidat da zameni Ljubišu Tumbakovića na klupi Srbije, prenose ruski mediji.

RepublikaFoto: Starsport
Ljubiša Tumbaković

- Miodrag Božović je na najužoj listi kandidata za mesto selektora, a sve će biti poznato u decembru- rečeno je ruskom sajtu "Čempionat". 

On je poslednji angažman imao u Krilima Sovjetov, sada je bez kluba, a Rusi pišu da je interesantan Fudbalskom savezu Srbije.

Kao trener radio je u Beogradu, Obiliću, Hajduku sa Liona, Borcu iz Čačka, Budućbosti, Grblju, kao i u velikom broju ruskih klubova.

RepublikaFoto: Starsport
Miodrag Božović

Ako bi došao na klupu Srbije, to bi mu bio prvi selektorski angažman u životu.

Najveći trenerski uspesi su mu osvajanje titule sa Crvenom zvezdom, i trofej ruskog kupa koji je osvojio na klupi Lokomotive iz Moskve. 

 

Sve će biti jasno polovinom decembra, kada je zakazana skupština FSS.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
vojislav ilic

21.11.2020 08:00

Ej ljudi da li je to moguce, kome li to pade na pamet da Bozovic bude selektor. Ako je ova vest tacna definitivno treba dici ruke od srpskog reprezentativnog fudbala, koji li to kvaliteti preporucuju njega za selektora. Ipak mislim da je to samo vulgarizacija cele e price oko selektora.