MESI U SITIJU? Gvardiola OTKRIO šta mu je NAJVEĆA ŽELJA!

Autor:

Sport

20.11.2020

17:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lionel Mesi je povezivan sa prelaskom u Mančester Siti nakon što je pred početak ove sezone tražio da napusti Barselonu.

Lionel Mesi i Pep Gvardiola

Argentinac je na kraju odlučio da ostane u Barseloni, pomalo protiv svoje želje, ali mu ugovor sa katalonskom klubom ističe na kraju sezone, ali fudbalski "romantičari" ne odustaju od priče o ponovnoj saradnji Mesija i Gvardiole.

Menadžer Mančester sitija Pep Gvardiola je produžio ugovor sa "građanima" na još dve godine, što je bio povod za nove spekulacije.

Danas je dobio neugodno pitanje da li jemogućnost mogućnost da ponovo radi sa Mesijem uticala na njegovu odluku da produži saradnju sa klubom iz Mančestera.

- Leo Mesi je igrač Barselone. Ako me pitate za mišljenje, kao osoba koja je zahvalna Barseloni za sve ono što je učinila za mene, moja želja je da Mesi u Barseloni završi karijeru- rekao je Gvardiola.

 

- To je ono što želim. Kao što sam to već rekao hiljadu puta do sad, voleo bih kao navijač Barselone da Leo završi karijeru tamo- dodao je on.

Ipak, Gvardiola je ovog puta ostavio vrata odškrinuta.

- Njemu ističe ugovor, ne znam šta će se dogadjati u njegovoj glavi... Trenutno je igrač Barselone, a i prelazi rok počinje tek u junu, julu...- rekao je Gvardiola.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading