KATALONIJA U SUZAMA, BARSA DIGLA RUKE: Mesi POTPISUJE za 50.000.000 evra!

Autor:

Sport

18.11.2020

12:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Englezi tvrde da je posao blizu kraja.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Napadač Barselone Leo Mesi

Napadač Barselone Leo Mesi definitivno će napustiti "Kamp Nou", najkasnije do narednog leta.

Ipak, britanski mediji prenose da je Mančester siti već spremio ponudu tešku oko 50 miliona evra, kako bi omalenog Argentinca već na zimu doveli na "Etihad".

Podsetimo, Mesi je u završnoj godini ugovora sa katalonskim velikanom, pa je jasno da od 700 miliona evra, koliko glasi otkupna klauzula, neće biti ništa. Argentinski as ne želi da produžava saradnju sa klubom u kome je igrao tokom cele seniorske karijere, a to će iskoristiti njegov bivši menadžer Pep Gvardiola koji će angažovati jednog od najboljih fudbalera u istoriji po "bagatelnoj" ceni.

 

 

Takođe se navodi da je Kataloncima jasno da ne mogu da zadrže nezadovoljnog Mesija i da sada pokušavaju da zarade bar neki novac njegovom prodajom na oko šest meseci pre nego što i zvanično postane slobodan agent.

Mesi (33) je za Barselonu odigrao 492 utakmice na kojima je postigao neverovatnih 447 golova. Izgleda da je došlo vreme da se u poznoj etapi svoje karijere oproba i na Ostrvu...

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading