ZVEZDA RAZJASNILA "SLUČAJ ŠAVIJA": Evo šta je vođa "Delija" TRAŽIO na terenu tokom meča sa Zlatiborom!

Autor:

Sport

17.11.2020

11:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Podigla se velika prašina.

RepublikaFoto: Starsport
Vladimir Šavija sa igračima Crvene zvezde

U ponedeljak je na "Marakani" viđena prava drama u 1/16 finala Kupa Srbije u kojoj su crveno-beli preokrenuli 0:2 protiv Zlatibora u poslednjih 20-ak minuta i plasirali se dalje.

Ipak, meč će ostati upamćen po incidentu kada je jedan od vođa "Delija" Vladimir Šavija sišao na teren i razgovarao sa trenerom Dejanom Stankovićem i igračima aktuelnog srpskog šampiona.

Tim povodom oglasili su se iz Ljutice Bogdana kratkim saopštenjem u kome ističu da namera Šavije nije bila da "drži bukvicu fudbalerima", već je samo želeo da obeleži desetogodišnjicu smrti zvezdaša Branislava Zeljkovića.

- Vladimir Šavija nije čitao bukvicu fudbalerima, već je tražio da se puste on i još nekoliko ljudi, kako bi odali počast Zelji (Branislavu Zeljkoviću, nekadašnji vođa Delija, koji je preminuo pre 10 godina prim.aut), molio je igrače da im pomognu u tome. Da se puste na tribinu kako bi mu odali počast i podignu njegov barjak. Nije bilo priče o igrama uopšte… Posle se i izvinjavao igračima kad je pored njega bio trener Dejan Stanković - saopštila je Crvena zvezda, a prenose beogradski mediji.

Podsetimo, aktuelni srpski prvak čeka na trofej u našem najmasovnijem takmičenju punih osam godine, od kada je u finalu sa 2:0 savladan Borac na stadionu "Mladost" u Kruševcu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading