"GROBARI" ĆE POBESNETI: Partizan u žestokom PROBLEMU posle prodaje Stevanovića Sitiju!

Autor:

Sport

17.11.2020

09:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zaradiće oko 6,5 miliona evra, ali...

RepublikaFoto: Starsport
Uskoro na stadionu "Etihad" - Filip Stevanović

Krilni fudbaler Partizana Filip Stevanović prodat je Mančester sitiju za oko 6,5 miliona evra, a loša vest za crno-bele je što teško da u narednom periodu mogu da računaju na neki ozbiljniji prihod od transfera.

U 2020. godini, "parni valjak" je poslovao berićetno, s obzirom da je od tri velika transfera (Pavlović, Sadik, Stevanović= prihodovano preko 20 miliona evropskih novčanica, bez bonusa. Svakako da je to plod sjajnog rada prethodnog trenera Save Miloševića koji je čak insistirao na većem obeštećenju za Nigerijca i našeg mladog reprezentativca, dok je radio u Humskoj.

Sada slede evidentni problemi. Prema podacima sajta "Transfermarkt", najvredniji u timu Aleksandra Stanojevića je Bibras Natho, ali imajući u vidu da ima 32 godine, teško je verovati da će neko platiti tri miliona za njega. Sledeći je Takuma Asano, a reprezentativac Japana je procenjen na oko 2,5 miliona i izvesno je da Partizan može da računa na prihod u nekom momentu njegove karijere.

RepublikaFoto: Starsport
Partizanov "samuraj" - Takuma Asano

Ipak, Novi biseri Nikola Štulić i Lazar Pavlović, iz klase 2001, za sada nisu pokazali potencijal Kalabe i Fiće, pa ovo dugoročno može biti problem za vicešampiona Srbije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading