Holivud stiže u Englesku: SLAVNI GLUMCI KUPILI KLUB!

Autor:

Sport

10.11.2020

09:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Holivudske zvezde Rajan Renolds i Rob MekEleni zašle su u fudbalske vode!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rajan Renolds i njegov holivudski kolega kupili su Reksam

Kako navode mediji u Engleskoj, proslavljeni glumci kupili su petoligaša Reksam!

Dok je Renolds poznat većini ljudi na ovoj planeti, MekEleni se proslavio u seriji "Uvek je sunčano u Filadelfiji", koja je imala kultni, ako ne i "mejnstrim" status.

Kako su naveli, oni od ekipe koja je najveći uspeh doživela 70-ih godina kada je ušla u Ligu 1 žele da naprave globalni brend, da naprave ženski sastav, i da snime dokumentarac za "Netfliks" o klubu formiranom davne 1884.

- Želimo da budemo na stadionu što češće, a najviše se radujem pivu sa navijačima, smučićemo vam se kolko ćemo biti umešani - istakao je gospodin koji nam je dočarao lik "Dedpula".

Neki navijači kluba ipak nisu uvereni u motive Holivudskog para, ali se njih dvojica maksimalno trude da rasprše njihove brige.

Čak su pokazali i bogato poznavanje istorije kluba, navevši da planiraju da oporave hipodrom koji nije funkcionalan još od 1977. godine.

Svaka njima čast, i nek im je sa srećom, pa da vidimo Reksam u Premijer ligi za koju godinu!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading