Dali je Barselona IKADA BILA U OVAKO LOŠEM STANJU? Zvezde ZABUŠAVAJU, para NEMA, a sada je POVREDA ZAKUCALA EKSER U KOVČEG!

Autor:

Sport

10.11.2020

08:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski klub Barselona ima veoma dugačku i još bogatiju istoriju, ispunjenu legendarnim asovima koji su promenili fudbal i uvek pri samom vrhu svetskog fudbala. Nažalost, deluje kao da je tome došao kraj...

RepublikaFoto: Tanjug/AP
FK Barselona

Možda je otišao toliko neželjeni predsednik Bartomeu, ali to nije mnogo toga promenilo u "Blaugrani".

Leo Mesi nezadovoljniji je nego što je ikada bio u Kataloniji, pa bi već na leto mogao da "šmugne" u Mančester siti, i to besplatno.

Iako on konačno igra na svom prepoznatljivom nivou posle slabog starta, ostale zvezde daleko podbacuju, pa se posle sedam odigranih mečeva u La Ligi nalaze na očajnom 11. mestu.

 

Ako sve to nije bilo dovoljno, tokom meča sa Betisom dogodila im se povreda koja bi mogla da zakuca i finalni ekser u kovčeg ove sezone Barselone.

Naime, mladi i ultra-talentovani Ansu Fati povredio je meniskus protiv ekipe iz Sevilje, pa će sa terena odsustvovati minimum četiri meseca!

Kakav horor za navijače španskog kluba...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading