OVO NIJE REALNO: Reprezentacija Engleske zbog KUNA IGRA U ALBANIJI, Ostrvski mediji ISMEVALI NAŠE VELIKE RIVALE!

Autor:

Sport

10.11.2020

08:49 >> 08:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Engleski tabloidi poznati su po svom neverovatnom senzacionalizmu, ali je vest koja nam stiže iz "Sana" potpuno ludačka!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Engleske

 "San" je tako publiku u Srbiji oduševio sprdnjom na račun naših zakletih neprijatelja, dok nas je u isto vreme obavestio o krajnje bizarnom spletu događaja.

- Komično putovanje! Engleska bi mogla da bude prinuđena da meč sa Islandom umesto na Vembliju igra u (nemojte da se smejete) Albaniji - istakli su Ostrvljani, a ovo izgleda stvarno nije šala.

Albanija zaista jeste favorit da bude organizator utakmice Lige nacija. Ali nije to jedina neverovatna činjenica, već su za nevericu i nova pravila zabrane ulaska u Englesku putnicima iz Danske, i to zbog infestacije kuna sa mutiranim koronavirusom!

Island tri dana pre meča sa Gordim Albionom putuje baš na noge danskoj reprezentaciji.

U takvim okolnostima, kad domaćin ne može da obezbedi gostu ulazak u zemlju, a propisi UEFA u jeku pandemije korona virusa nalažu da se utakmica igra na neutralnom terenu. Albanija se ponudila da pomogne.

 

 

 

Fudbalski savez Engleske još pokušava da nadležne ubedi da dozvole Islanđanima da uđu u zemlju, ali istovremeno istražuje i šta bi moglo da bude rešenje. Bi-Bi-Si piše da su u neformalnim kontaktima upitali Nemce da li bi im možda izašli u susret.

Vrhunski sportisti su inače sve vreme trajanja korone bili izuzeti od strogih pravila putovanja koja važe za većinu ljudi, ali sada su navodno britanske vlasti ozbiljne u nameri da isteraju svoje, jer se plaše širenja još opasnije zaraze. Novo pravilo stupa na snagu u subotu i važiće bar nedelju dana.

Ako UEFA popusti, super. A ako ne, to znači da su mutirane kune pobedile...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading