Bivšem kapitenu reprezentacije PRETI ZATVOR: Mrtav ladan PREBIO SUDIJU, sada ga čekaju GODINE ROBIJE!!

Autor:

Sport

06.11.2020

14:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rusko tužilaštvo konačno je pokrenulo postupak protiv Romana Širokova, osramoćenog fudbalera koji je bez trunke savesti prebio sudiju zbog greške.

RepublikaFoto: Instagram/printscreen
Roman Širokov sa Andreom Pirlom

Bivši kapiten "Zbornaje komande" pretukao je Nikitu Dančenkova, i to u toku amaterske utakmice!

Sada ga za zločin stiže kazna, pa su Dančenkovi advokati pokrenuli postupak kojim bi Širokov mogao da dobije minimum dve godine zatvora.

Podsećamo, napad se dogodio tokom "Moskovskog kupa slavnih" u Avgustu, kada je posle pogrešno dosuđenog faula svom saigraču Širokov prišao i mrtav ladan pesnicom više puta udario arbitra. Kada je ovaj pao, Roman je nastavio da ga šutira, pa je nekoliko protivničkih igrača moralo da skoči na njega kako bi ga zaustavilo.

Iako povrede Dančenkovog nisu bile opasne po život, njegov pravni tim odlučio je da traži kaznu za pokušaj ubistva sa huliganskim motivima.

Arbitar se sada kada je optužba podignuta izrazio zahvalnost onima koji ga podržavaju.

Širokov će ovako doživeti neslavan kraj, a moglo je biti toliko drugačije. 

On je bio ključna figura i na Evropskim prvenstvima 2008 i 2016 u dresu Rusije, dok je za svoju zemlju postigao 13 golova na 57 utakmica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading