MASA JE REKLA SVOJE: Izbor za najboljeg defanzivca u istoriji Premijer lige ODUŠEVIO SRBIJU!

Autor:

Sport

06.11.2020

13:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dugo se polemisalo o tome, ali je Skaj sports odlučio da dobije konkretnu informaciju o tome ko je najbolji odbrambeni igrač u istoriji elitnog takmičenja na Ostvru.

Nemanja Vidić u duelu sa Didijeom Drogbom

Ovaj medijski gigant organizovao je anketu u kojoj je učestvovalo više od 200,000 ljudi, a kada su glasovi sabrani, najbolji defanzivac u istoriji Premijer lige ispao je Nemanja Vidić!

Teško je osporiti njegove preporuke, posebno kada se uzme u obzir ljubav i poverenje koje je legendardni Ser Aleks Ferguson pokazivao našem kultnom fudbaleru. 

 

Vidić je u dresu Mančester junajteda odigrao 211 mečeva, osvojivši pet titula šampiona Engleske, jednu Ligu šampiona, tri FA Kupa, kao i sedam Superkupova na Ostrvu, čime je ostavio neizbrisiv trag.

Tog traga se očigledno rado prisećaju i u zemlji čaja i biskvita, pa su odlučili da se Vidiću oduže na najlepši mogući način.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
prota

06.11.2020 14:49

da vidlo se na utakmici sa australijom kad se izmakao lopti da ga nebi možda teško ozljedila. i pade gol