IZDAO SAIGRAČE, ALI I JUVE: Trese se Italija - Ronaldo je NEZNALICA!

Autor:

Sport

06.11.2020

04:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potres u Torinu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Napadač Juventusa Kristijano Ronaldo

Kristijano Ronaldo (35) neznalica je koja ne poštuje saigrače iz Juventusa, poručio je nekadašnji italijanski fudbaler Paskvale Bruno (58). On je nakon završetka fudbalske karijere postao komentator i nema najbolje mišljenje o reprezentativcu Portugala.

Naime, nekadašnji najbolji defanzivac Italije Ronalda smatra nabeđenom zvezdom jer već dve godine živi u Torinu, a nema želju da nauči italijanski jezik. On kaže da Portugalac nije čak pokazao ni posebno interesovanje da se time pozabavi od kada je 2018. iz Real Madrida stigao na Apeninsko poluostrvo.

- Ronaldo je jedna neznalica. Šta bih drugo mogao da kažem o čoveku koji živi dve godine u Italiji i još uvek nije naučio naš jezik. On i dalje govori samo španski i time pokazuje veliko nepoštovanje prema saigračima iz Juventusa, kao i prema svim Italijanima - istakao je Bruno.

Na Bruna nije uticalo i to što je legendarni fudbaler postigao dva pogotka u duelu sa Specijom (4:1), i to samo posle nekoliko dana nakon što je izašao iz izolacije zbog koronavirusa. On je na ovaj meč ušao s klupe i bio veoma uspešan.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading