KORONA IM NE MOŽE NIŠTA: Posle POBEDE nad virusom, Ibra i Ronaldo IZDOMINIRALI!

Autor:

Sport

03.11.2020

04:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šveđanin posle povratka na teren i pobede nad KOVID-19 postigao pet golova na tri utakmice, a Portugalac dva na prvom meču posle izolacije.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kristijano Ronaldo i Zlatan Ibrahimović

Mnogi medicinski stručnjaci kažu da kada čovek pobedi koronavirus, može da oseti manje posledice, najviše u vidu umora, ali u slučaju Zlatana Ibrahimovića (39) i Kristijana Ronalda (35) to nije istina! Šveđanin i Portugalac propustili su po četiri utakmice svojih klubova zbog pozitivnih testova na KOVID-19, ali su se na teren vratili još jači i bolji uprkos godinama.

Ibra je ove sezone motor Milana, koji nema poraz, a kada je izašao iz karantina, potvrdio je da je forma prolazna, a klasa večna. Iskusni napadač postigao je pet golova na tri utakmice, po dva protiv Intera i Rome i jedan za tešku pobedu nad Udinezeom minulog vikenda.

- Virus me je izazvao i pobedio sam, ali ti nisi Zlatan, ne izazivaj virus - rekao je Ibrahimović u video-snimku na Fejsbuku kada se oporavio od korone.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Zlatan Ibrahimović

S druge strane, Kristijano Ronaldo je dva puta bio pozitivan na KOVID-19 i zbog toga je propustio duel Juventusa protiv Barselone i najvećeg rivala Mesija, protiv kog nije igrao dve godine. Šampion Italije tokom odsustva Portugalca u nacionalnom prvenstvu napravio je dva kiksa remijima protiv Krotonea i Verone, a delovalo je da će tako biti i protiv Specije. Ipak, prva violina "stare dame" ušla je u igru u 56. minutu i sa dva gola u drugom poluvremenu rešila utakmicu (4:1) u korist bjanko-nera.

Zanimljivo je da je nakon meča Portugalac dao izjavu posle koje se učinilo da je duh Zlatana Ibrahimovića ušao u njega.

- Kristijano se vratio, to je najbitnija stvar - poručio je Ronaldo, govorivši o sebi u trećem licu, kao što stalno Ibra radi.

Sigurno da će Šveđanin i Portugalac voditi velike bitke do kraja sezone u Seriji A, a videćemo da li će Milan izdržati u borbi za titulu s Juventusom, koji već devet godina zaredom gospodari na Apeninima.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading