(VIDEO) MOMAK ANĐEOSKOG GLASA I NEIZMERNA LJUBAV PREMA ZVEZDI: Nemanja Crnatović će vas ODUŠEVITI!

Autor:

Sport

04.11.2020

09:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najnovija epizoda serijala Zvezda TV priča o neizmernoj ljubavi između Crvene zvezde i operskog pevača Nemanje Crnatovića, momka koji od rođenja ima potpuno odsustvo vida ostaviće vas bez teksta.

RepublikaFoto: youtube.com/Zvezda TV
Nemanja Crnatović

Nemanja Crnatović iako od rođenja nema priliku da vidi svet oko sebe, još od malih nogu znao je da je Crvena zvezda klub koji nosi u srcu, a huk navijača sa tribina kompas za sve ono što se dešava na terenu.

Momak fenomenalnih vokalnih sposobnosti posetio je Marakanu i tom prilikom na  stadionu otpevao nekoliko Zvezdinih pesama, stvorivši atmosferu na koju niko nije ostao ravnodušan.

Ređale su pesme omiljenog kluba, a Nemanja je sa oduševljenjem govorio o načinu na koji prati utakmice, kao i najlepšim trenucima sa Crvenom zvezdom.

Kako je izgledao nastup Nemanje Crnatovića na stadionu "Rajko Mitić", kao i mnoge druge detalje možete pogledati u jednoj od najemotivnijih epizoda serijala Zvezda TV.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading