BIVŠI FUDBALER ZVEZDE OTKRIO ŠTA GA JE MUČILO NA "MARAKANI": Razočaran sam, to je bilo NEZAMISLIVO!

Autor:

Sport

03.11.2020

08:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Meleg je raskinuo ugovor sa Crvenom zvezdom ovog leta, nakon dve neuspešne pozajmice u Levadijakosu i Radničkom, pa će svoju karijeru pokušati da spase u opremi Borca iz Banjaluke koji ga je potpisao krajem prelaznog roka.

RepublikaFoto: Starsport
Meleg, Krstičić, Jovičić

Meleg je samo sedam puta oblačio dres kluba koji ga je platio 300.000 evra Kajzerisporu.

U intervjuu za lokalnu "Elta TV" osvrnuo se i na period u Crvenoj zvezdi kod Vladana Milojevića i šansu koju nije dobio, a smatra da je zaslužio.

- Malo je teško pričati o tome… Dobio sam poziv uprave i poziv trenera, svi su želeli da dođem u Zvezdu i ja sam mislio da je bio pravi momenat. Hteli su me i prelazni rok pre toga i prelazni rok pre toga i konačno se poklopilo, što kažu - treća sreća- prisetio se Meleg.

- Mislio sam da je pravo vreme, ali nažalost, posle samo dva-tri meseca tadašnji trener Milojević i cela uprava saopštili su mi da ne računaju na mene, što mi je malo nezamislivo.

Bivši fudbaler Zvezde nije zadovoljan šansama koje je dobio na "kašičicu".

RepublikaFoto: Starsport
Dejan Meleg

- Razočaran sam jer nisam dobio pravu šansu. To je istina i svi koji su bili u klubu ili su malo više upućeni u Crvenu zvezdu, to znaju. Ali, eto, nisam imao sreću da dobijem veću minutažu. Zvezda je pravila sjajne rezultate, ušla u Ligu šampiona i niko nije mogao da prigovora. Razočaran sam što su neki igrači dobijali veću minutažu i šansu, a ja nisam- dodao je Meleg.

Bivši fudbaler Vojvodine, Ajaksa i Kajzerispora ističe da uprkos tome što nije dobio šansu kod Vladana Milojevića - ne želi da ga kritikuje.

 

- Sama činjenica da je dvaput izborio Ligu šampiona govori da se radi o sjajnom stručnjaku i dobrom treneru, koji radi detaljno i radi dosta analiza protivnika i samih nas igrača. Zvezda je u tom trenutku imala preko 30 igrača, a sigurno ih je preko 20 mislilo da treba da igraju i neki su bili nezadovoljni. To je možda bio najveći problem, ali i pored toga uspeli su da naprave rezultate i o Milojeviću samo lepe reči...- zaključio je ofanzivni vezista.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading