ZVEZDA SPREMILA MILON EVRA U TRI RATE: Crveno-beli ZAVRŠAVAJU OGROMAN POSAO!

Autor:

Sport

02.11.2020

12:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iskusni italijanski napadač Dijego Falćineli je pokazao da može da bude od velike koristi Dejanu Stankoviću i posle promašenog penala protiv Omonije se višestruko iskupio "Delijama".

RepublikaFoto: Starsport
FK Crvena zvezda

Igrač Bolonje na pozajmici u Crvenoj zvezdi postigao je šest golova na 10 zvaničnih mečeva ove sezone. 

Zadovoljni su navijači, stručni štab i uprava Crvene zvezde onim što su dobili od Dijega Falčćinelija. Italijan je na jednogodišnjoj pozajmici u Ljutice Bogdana, uz klauzulu otkupa od milion evra. Ne baš mala suma, ali na "Marakani" sve glasnije priča da će Crvena zvezda učiniti sve da ispoštuje zahteve Bolonje. Posebno, što sedmocifreno obeštećenje treba da se uplati u tri rate.

 

Crvena zvezda zvanično treba da se izjasni do aprila. Moguće je da će se crveno-beli zvanično izjasniti već posle zimskog prelaznog roka i obezbediti napadača za narednu sezonu.

Falćineli je došao u Crvenu zvezdu posle preporuke Siniše Mihajlovića, u trenucima kada su crveno-beli grozničavo tražili prvog napadača i imali neuspešne pregovore oko Federika Makede.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading