Crveno-beli PROTUTNJALI SURDULICOM: Šampion UBEDLJIV protiv donjeg doma!

Autor:

Sport

01.11.2020

15:58 >> 16:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Zvezde gostovali su Radniku iz Surdulice u sklopu 13. kola Linglong Superlige, ali se taj duel po domaćina nije dobro završio.

RepublikaFoto: Starsport
FK Crvena zvezda - FK Radnik

Gosti su Radnik savladali rezultatom 4:1, a "Delije" su kod kuće mogli da se raduju pogotku mladog i ultra-talentovanog Željka Gavrića, kao i golu povratnika Gelora Kange.

Gavrić je crveno-belima dao prednost već posle 16. minuta, da bi Zvezdin evropski heroj Ben duplirao prednost u 40. minutu. 

RepublikaFoto: Starsport
FK Crvena zvezda - FK Radnik

Ekipa Dejana Stankovića nije se tu zaustavila, pa je neposredno posle izlaska iz svlačionice postigla i treći gol, upravo preko Kange u 53. minutu.

 

 

 

Kakvu takvu nadu domaćinu je dao Jevgeni Pavlov tri minuta kasnije, ali je tačku na i stavio Aleksa Vukanović u 60. minutu igre.

RepublikaFoto: Starsport
FK Crvena zvezda - FK Radnik

Zvezdi ova pobeda donosi još 3 boda, pa je njihov konto na prvom mestu sada 35 poena, dok je Radnik iz Surdulice ostao na 15. poziciji sa svega 14 bodova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading