NEK SE SVAKO TRESE OD CRVENE ZVEZDE: Legende crveno-belih ODUŠEVLJENE igrom protiv Slovana!

Autor:

Sport

31.10.2020

04:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda igra totalno drugačije od drugih, ali i od sebe same! Sa ovim rečima sigurno bi se složili sve "Delije" nakon što su u četvrtak, nažalost putem malih ekrana, gledale ubedljivu pobedu nad Slovanom iz Libereca od 5:1!

RepublikaFoto: Starsport
El Fardu Ben

Crveno-beli su se osvetili Česima za ispadanje od pre 14 godina i tako upisali svoju šestu pobedu u 28 mečeva u grupnim fazama, uz još pet remija i 17 poraza, dok je gol razlika 25:58.

NAJUBEDLJIVIJI U ISTORIJI

Šampion Srbije je trijumfom nad češkim predstavnikom ostvario najveću pobedu u istoriji učešća u grupnim fazama jer su prethodne najubedljivije partije bile protiv Rome i Olimpijakosa od po 3:1. Uz to su ostvarene pobede protiv Liverpula (2:0) i dva puta protiv Kelna (1:0).

Imun na fenomenalnu igru izabranika Dejana Stankovića nije ostao ni legenda kluba sa Marakane Stanislav Karasi (73), koji u razgovoru za Srpski telegraf ističe da će posle ovakve pobede svima biti još nelagodnije kada budu dolazili na naš najveći stadion.

RepublikaFoto: Starsport
Karasi - legenda crveno-belih

- Naredni klubovi će na Marakanu dolaziti sa strahopoštovanjem. Trebalo je više da ih ubijemo, mogli smo deset golova da im damo i da još bolje zapamte ko je Crvena zvezda - rekao je Karasi.

DRUGAČIJA ENERGIJA

Tokom razgovora za naš list priznao je da je bio iznenađen, pre svega, energijom na terenu.

- Za mene je iznenađenje kako su odigrali, a ne što su pobedili. Energija je bila drugačija u odnosu na neke prethodne evropske utakmice. Dugo nismo igrali ovako dobro na našem stadionu i to treba da bude pelcer za naredne utakmice - zaključila je crveno-bela legenda.

 

Njegovo mišljenje deli i četvrta Zvezdina zvezda Vladimir Petrović Pižon (65), kojem je, pre svega, bilo žao što nije bilo publike na stadionu.

RepublikaFoto: crvenazvezdafk.com
Vladimir Petrović Pižon

- Utakmica je bila izvanredna, onako Zvezda treba da igra uvek na Marakani, šteta što nije bilo navijača da proslave ovakav trijumf - istakao je Pižon za naš list.

Pižon: Deki, izvini, meni je draži Kajzerslautern!

Crvena zvezda je prvi put posle 24 godine ostvarila pobedu sa četiri gola razlike u Evropi još 1996, kada je Kajzerslautern pao na Marakani sa 4:0. Tada je zablistao sadašnji trener crveno-belih Dejan Stanković sa dva gola, pa je posle trijumfa nad Slovanom istakao da mu je draža ova pobeda od one protiv nemačkog velikana. Ipak, njegovo mišljenje ne deli trener te generacije Vladimir Petrović Pižon.

- Deki, izvini, ali meni je draža pobeda nad Kajzerslauternom jer sam tada bio na trenerskom početku. Baš zato razumem Dejana jer je i on sada u mojoj koži, mlad stručnjak koji je ostvario veliku pobedu. Sigurno da će ovaj rezultat značiti njemu na ličnom planu - rekao je Pižon.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading