Tumbaković o fudbaleru Zvezde: NEKA SAM SEBE POZOVE U REPREZENTACIJU!

Autor:

Sport

02.11.2020

20:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor Srbije Ljubiša Tumbakovića imao je zanimljivo viđenje stvari kada je upitan o procesu selektovanja reprezentativaca.

RepublikaFoto: Starsport
Ljubiša Tumbaković

Šef stručnog štaba "Orlova" govorio je o duelu sa Škotskom, procesu selekcije i mnogim drugim stvarima kada je upitan o budućnosti jednog od najboljih igrača Crvene zvezde u reprezentativnom dresu.

U pitanju je Milan Gajić, momak koji je postigao gol i bio jedan od najzaslužnijih u pobedi Zvezde nad Liberecom (5:1).

RepublikaFoto: Starsport
Milan Gajić

Bek crveno-belih bio je deo one famozne zlatne generacije sa Novog Zelanda, a sada polako stasava u jednog od najboljih krilnih defanzivaca u ligi.

 

To nije promaklo ni Tumbakoviću, pa je njegovu reprezentativnu budućnost prokomentarisao ovako:

- Pratimo veću grupu igrača iz domaće lige. Gajić je jedan od tih igrača. Iskazao je potencijal kroz mladu selekciju, bio je prvak sveta. Kada se bude ustalio u Zvezdi, sam sebe će da pozove u reprezentaciju - poručio je selektor Srbije Ljubiša Tumbaković.

Bilo kako bilo, pomoć na bekovskim pozicijama potrebna je Srbiji, pa bi poziv Gajiću mogao da reši dosta problema sa kojima se selektor suočava.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading