KADA NEMAŠ TADIĆA, POSTANI TADIĆ: "Mitrogol" SJAJNO IMITIRAO reprezentativnog kolegu i doneo pobedu Fulamu!

Autor:

Sport

02.11.2020

19:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako Fulam ponovo igra promenljivo od povratka u Premijer ligu, jedina konstanta je naš Aleksandar Mitrović, koji je ponovo briljirao na teškom meču sa Vest Bromvič Albijonom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Aleksandar Mitrović

Fudbaleri Fulama savladali su ekipu VBA rezultatom 2:0 u 7. kolu Premijer lige.

Presudnu ulogu na ovom meču imao je srpski gorostas Aleksandar Mitrović, koji je na najbolji mogući način oponašao saborca iz reprezentacije Dušana Tadića, pa je sjajnim asistencijama doneo trijumf svom timu.

Igrao se 26. minut kada je "Mitrogol" pronašaoa Bobija Rida u punom trku, a ovaj nije imao većih poteškoća u savladavanju Alfonsa Areole.

 

Samo četiri minuta se čekalo na dupliranje prednosti, kada je u 30. minutu Mitrović opet proigrao saigrača, ovaj put Olu Ainu, za konačnih 2:0.

Ovaj okršaj imtao je posledice po Vest Brom, pa su oni posle poraza zamenili mesta sa ekipom iz Londona i pali u opasnu zonu, na 18. poziciju u Premijer ligi.

Fulam se digao na 17. mesto, a ako Mitrović nastavi ovako da igra, navijači Fulama moćiće da se nadaju opstanku ove godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading