CRNO-BELI SVET: Vladimir Ivić ZAHTEVA nekadašnju zvezdu Partizana!

Autor:

Sport

02.11.2020

16:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Votforda dobro su počeli sezonu u Čempionšipu, nalaze se na 6. mestu i pretenduju na plejof, ali je njihov šef stručnog štaba Vladimir Ivić svestan da im fale pojačanja pre nego što mogu da krenu u juriš ka Premijer ligi.

RepublikaFoto: Printskrin
Vladimir Ivić

Shodno tome, bivši fudbaler Partizana osvrnuo se igračima iz svoje domovine, pa je "pikirao" jednog od najboljih.

Fudbaleri iz Srbije po pravilu se odlično snalaze u drugom po jačini takmičenju na Ostrvu, pa Ivić smatra da bi tim putem mogao da krene i Andrija Živković!

Živković trenutno brani boje grčkog PAOK-a, ali je svojevremeno važio za jednog od najtalentovanijih momaka na planeti.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Povremeni reprezentativac Srbije Andrija Živković mogao bi da zaigra za Ivića u Votfordu

Bolan raskid sa Partizanom i nedovoljno prilika u Benfici učinili su da on završi u bratskom klubu crno-belih, ali se on tamo preporodio, pa bi poziv iz Engleske mogao da stigne svaki čas. 

Iako je Živković u PAOK došao kao slobodan igrač, on sada košta oko 4 miliona evra, što bogatim italijanskim vlasnicima Votforda ne bi trebalo da predstavlja bilo kakav problem.

 

Povremeni reprezentativac Srbije sposoban je da igra na oba krila, ali bi rupa pozamašna rupa na desnoj strani mogla da se otvori u slučaju da Ismaila Sar konačno pređe u Mančester junajted, što bi Živkoviću otvorilo prostor da se ponovo vrati u sam vrh evropskog i svetskog fudbala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading