NJEGOŠ ARHIVIRAO SURDULICU: Petrović ima RECEPT za Gent!

Autor:

Sport

01.11.2020

17:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda "četvorkom" nadigrala Radnik.

RepublikaFoto: fkcrvenazvezda
Njegoš Petrović, vezista Crvene zvezde

Crvena zvezda deklasirala je Radnik sa 4:1 u Surdulici u 13. kolu Superlige Srbije, a vezni fudbaler crveno-belih Njegoš Petrović bio je zadovoljan izdanjem aktuelnog srpskog šampiona.

– Imali smo samo dva dana da spremimo ovaj meč. U subotu smo imali veoma dugačak put od Beograda. Teško je namestiti glavu posle onakve evropske utakmice koju smo odigrali u četvrtak. Morali smo da odigramo dobro i disciplinovano kako bi došli do tri boda, a to smo i uradili. Sve ono što smo se dogovorili smo preneli na teren i zasluženo smo došli do nove pobede – rekao je Petrović.

Bivši fudbaler Rada se već okrenuo susretu sa Gentom u okviru 3. runde grupe L Lige Evrope koji je na programu u četvrtak.

– Očekuje nas novi izazov protiv veoma dobre ekipe Genta. Imamo samo tri-četiri dana da pripremimo utakmicu. Videli smo protiv Slovana da su dobro odigrali, ali nisu postigli pogodak. Međutim, ukoliko mi budemo izašli na Marakanu i odigramo kao protiv Libereca, verujem da možemo da upišemo nova tri boda u Ligi Evrope – naglasio je Petrović.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading