U DVE REČI: Stanković bacio "Delije" u TRANS posle ČETVORKE protiv Radnika!

Autor:

Sport

01.11.2020

16:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šef struke aktuelnog srpskog šampiona prezadovoljan nakon trijumfa u Surdulici.

RepublikaFoto: Starsport
Trene Crvene zvezde Dejan Stanković tokom gostovanja u Surdulici

Crvena zvezda je sa ubedljivih 4:1 savladala Radnik u Surdulici u 13. kolu Superlige Srbije, a trener crveno-belih Dejan Stanković imao je jasnu poruku za svoje izabranike posle meča - "svaka čast".

– Mnogo dobra utakmica i vrhunskih pristup fudbalera koje treniram. Sjajan način da se “pečatira” Evropa sa pobedom u prvenstvu. Od prvog do poslednjeg minuta smo bili u odličnom ritmu, igrali smo visok presing i sve ono što smo dogovorili pre meča je bilo ispunjeno. Jedino mi je žao što smo primili gol iz prekida. Ali sve ostalo je bilo fenomenalno, mogli smo još pogodaka da damo i zaista bih rekao svaka čast igračima – izjavio je Stanković.

Trener Radnika Slavoljub Đorđević je napomenuo da su Beograđani zasluženo pobedili. On im je poželeo sreću u četvrtak protiv Genta, u 3. kolu Lige Evrope.

– Rekao sam da Crvena zvezda menja formacije, u toku igre po dva-tri puta. Moji igrači su morali da se nameste bolje. Na Zvezdinu sreću, a našu nesreću, ušli su u pravu formu. Čestitam im na svim uspesima koje prave, želim im od srca da i u četvrtak protiv Belgijanaca naprave uspeh i prezime u Evropi – rekao je Đorđević.

Podsetimo, Zvezda se već u četvrtak sastaje sa Gentom u 3. rundi grupe L Lige Evrope.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading