Tunjava Barselona PREKO TRNJA do boda, NETO POKLONIO BOD ALAVEŠU

Autor:

Sport

31.10.2020

21:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od najgorih početaka u istoriji kluba Barselona je potvrdila i protiv Alaveša.

FK Barselona

Otišao je Kike Setjen, došao je Ronald Kuman, al su problemi ostali isti. Barselona još od kraja prošle sezone ne može da se sastavi, a to je u La Ligi iskoristio Alaveš kako bi izvukao bod protiv "Blaugrane", odigravši 1:1.

Nisu čekali domaćini da se Kumanova ekipa "odomaći", već su ih jako napali u prvom poluvremenu, pa su pritiskom uspeli da nateraju Neta na fatalnu grešku u 31. minutu. Strelac je bio Luis Rioha.

Barselonu ni gol zaostatka nije aktivirao, već je u njima probudio neosnovani bes, pa su najpre Mesi, pa Lengle, pa Buskets zaradili žute kartone do poluvremena.

 

 

 

Agresivna igra nastavila se i u drugoj deonici, pa su i fudbaler Alaveša počeli da učestvuju. Nažalost, jedan od njih je preterao, pa je Žota zaradio drugi žuti karton u 62. minutu. 

Samo minut kasnije revanširao se Deportivo Barseloni na grešci, pa je Grizman kapitalizovao i poravnao rezultat u 63. minutu. 

Do kraja utakmice viđena je uspavanka, a Barselona posle ovog "iksa" može da se pohvali 12. mestom na tabeli, dok je Alaveš jedno mesto iza njih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading