DELIJE U EKSTAZI: Kenijac stiže u Zvezdu, menja Njegoša!

Autor:

Sport

31.10.2020

11:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda se polako sprema za zimski prelazni rok.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Crvene zvezde

Prvo pojačanje srpski šampion trebalo bi da dobije iz sopstvenih redova. Prema saznanjima Mozzart Sporta mladi reprezentativac Kenije Ričarad Odada, posle odličnih igara u redovima Grafičara, biće prekomandovan u svlačionicu podno severne tribine.

Odgovorni iz Ljutice Bogdana su rešeni da vezisti rođenom 2000. godine u Najrobiju daju šansu tokom zimskih priprema, uvereni da će se nametnuti šefu stručnog štaba Dejanu Stankoviću.

Kenijac je klasičan zadnji vezni, koji u poslednje vreme zbog potreba tima u Grafičaru igra na poziciji štopera. Međutim, u Zvezdi ga vide kao potencijalno rešenje u manevru, gde je klubu sa Marakane potreban kvalitet i sveža krv. Posebno, što je krajnje neizvesno hoće li crveno-beli uspeti da otkupe ugovora Sekoa Sanogoa od Al Itihada.

Trenutno je na toj poziciji i Njegoš Petrović, ali već duže vreme forma bivšeg kapitena reprezentacije Srbije je vrlo diskutabilna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading