Nebojša Milošević posle trijumfalnog debija na klupi Zvezde: SVAKI ZVEZDAŠ TREBA DA SLAVI VEČERAS, odbranili smo NAŠU TVRĐAVU!

Autor:

Sport

29.10.2020

20:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapiten i strateg Crvene zvezde, Milan Borjan i Nebojša Milošević, govorili su za medije posle pobede na Slovanom iz Libereca.

RepublikaFoto: Starsport
Milan Borjan

Fudbaleri Zvezde dominantno su savladali Slovan iz Libereca rezultatom 5:1, a posle trijumfa se svojim saigračima zahvalio Milan Borjan, koji je odigrao 150. meč za crveno-bele.

- Čestitam saigračima, stručnom štabu, a i navijačima, i zahvaljujem im se na sjajnoj podršći od kada sam došao u klub - počeo je kapiten ekipe iz Ljutice Bogdana.

Nastavio je o slozi koja vlada u svlačionici crveno-belih.

- Složni smo, super se slažemo svi, drugovi smo, a to ste nadam se mogli da primetite i na terenu - dodao je on.

Kanadski čuvar mreže prokomentarisao je i predstojećeg protivnika u Evropi.

- Spremni smo za Gent, borba za prvo mesto u grupi je u pitanju. Iako nema navijača, planiramo da iskoristimo Marakanu kako bi trijumfovali - zaključio je Milan Borjan.

 

Posle kapitena, govorio je i zamenik Dejana Stankovića Nebojša Milošević, koji je besprekorno odmenio šefa dok je odrađivao suspenziju zbog crvenog kartona protiv Hofenhajma.

- Svaki Zvezdaš trebao bi da se oseća sjajno večeras! Taktička zamisao bila je odlična, primena još bolja, totalno smo dominirali, tako da sam presrećan svojim debijem na klupi - istakao je Milošević.

Na ekipu je, logično, veoma ponosan.

- Ponosan sam na njih, a ponosan sam i što sam deo ovakve grupe momaka i ovakvom tima - nastavio je Stankovićev pomoćnik.

RepublikaFoto: Starsport
Nebojša Milošević bio je presrećan posle ubedljivog trijumfa Zvezde

O Gentu razmišlja isto kao i Borjan.

- Radimo utakmicu po utakmicu. Svaka utakmica u grupnoj fazi je specifična, u svakoj imamo priliku da otmemo bodove, tako da bi i Gent mogli da iznenadimo, iako igraju sjajan fudbal. Igramo na domaćem terenu, a Marakana je naša tvrđava čak i bez navijača, tako da nikome nećemo dati da je osvoji - zaključio je Nebojša Milošević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading